20 Julai 2024 9:09 am

Perjumpaan bersama Klik NSTP

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah mengadakan perjumpaan bersama Klik Nstp pada 5 Mac 2024 bertempat di NSTP Bangsar.

Pertemuan ini diadakan bagi membincangkan kerjasama bagi penyediaan sambutan dua dekad IIM yang akan diadakan April akan datang. Dalam pertemuan ini juga IIM turut memperkenalkan pelbagai produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh IIM.

IIM telah diwakili oleh Encik Izal Arif bin Zahrudin, Ketua Pegawai Operasi; Encik Mohd Hafizdi bin Che Md Akhir Ketua Pegawai Strategi (T); Puan Norsheeda Din, Pengarah Bahagian Penerbitan dan Pengurusan Ilmu (BPI); dan Puan Nabilah Abd. Rahman, Penolong Pengarah BPI, manakala NSTP telah dihadiri oleh Puan Shamsul Niza Bt Shamsuddin, Head KLIK; dan Puan Syazwani Ghazali dari Jabatan Business Operations, Sales & Marketing Support.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 9
JUMLAH PELAWAT : 176737

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 20 Julai 2024

Skip to content