Latihan Do The Right Thing (DTRT) bagi Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak (PPPNP)

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah melaksanakan sesi Latihan Do The Right Thing (DTRT) bagi Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak (PPPNP) pada 25 April 2024. Sesi latihan yang berlangsung di Ipoh ini telah dihadiri oleh wakil-wakil pengurusan warga kerja PPPNP.

Latihan ini bertujuan untuk memupuk potensi peserta menjadi warga kerja yang berintegriti dalam membudayakan amalan terbaik di organisasi secara optimum. Sehubungan dengan itu, latihan ini juga membimbing peserta dengan konsep Do The Right Thing seperti mengaplikasikan ‘Bell-Book-Candle’ dan Model A-C-S-T dalam membuat keputusan dengan wajar.

Sesi latihan telah disampaikan oleh Pn Munah Abdul Aziz, Konsultan Pusat Integriti Sektor Awam dan En Muhammad Afiq Zharfan Ibrahim, Konsultan Pusat Pembangunan Integriti Komuniti, IIM.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 10
JUMLAH PELAWAT : 162439

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 28 Mei 2024

Skip to content