Bengkel Taklimat, Penilaian Risiko Rasuah dan Pelan Tindakan bagi Urusharta Jamaah Sdn Bhd (UJSB)

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah menganjurkan Bengkel Taklimat, Penilaian Risiko Rasuah dan Pelan Tindakan bagi Urusharta Jamaah Sdn Bhd (UJSB) telah pada 4 hingga 7 Jun 2024 bertempat Menara TH Platinum, Platinum Park, Kuala Lumpur.

Bengkel dimulai dengan sesi Taklimat Pembangunan OACP dan diikuti dengan semakan daftar risiko rasuah yang telah dibangunkan oleh UJSB. Kemudian sesi bengkel bersambung dengan aktiviti mengenalpasti risiko rasuah, integriti dan tadbir urus yang baharu mengikut bahagian masing-masing.

Sesi bengkel berakhir dengan penyusunan daftar risiko dan inisiatif, serta membangunkan visi, misi, matlamat, strategi dan objektif strategik bagi Pembangunan OACP UJSB.

Bengkel ini telah dikendalikan oleh Encik Mazwane Musa dan Puan Wan Nooraine Husin dari Pusat Integriti Sektor Perniagaan, IIM.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 33
JUMLAH PELAWAT : 166978

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 15 Jun 2024

Skip to content