20 Julai 2024 7:37 am

Sesi Libat Urus bersama Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI)

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah mengadakan Sesi Libat Urus bersama Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) pada 27 Mac 2024 bertempat di Ibu Pejabat MOSTI.

Tujuan sesi ini diadakan adalah bagi berkongsi mengenai Anugerah Integriti, Governans dan Antirasuah (AIGA), produk dan perkhidmatan yang dibangunkan IIM dan kerjasama lain yang boleh dilaksanakan antara kedua pihak dalam meningkatkan pembudayaan nilai integriti dan tatakelola baik Negara.

Mesyuarat telah dipengerusikan oleh Tuan Ooli Gunalan a/l Manickam, Setiausaha Bahagian Kanan (Pengurusan) MOSTI dan IIM telah diketuai oleh Encik Mohd Rais bin Ramli, Pengarah Pusat Integriti Sektor Perniagaan, IIM. Sesi ini turut dihadiri wakil daripada agensi dibawah MOSTI antaranya Jabatan Tenaga Atom Malaysia (ATOM), Nuklear Malaysia dan Jabatan Kimia Malaysia.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 6
JUMLAH PELAWAT : 176734

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 20 Julai 2024

Skip to content