22 Julai 2024 3:26 am

Mesyuarat kolaborasi bersama Unit Pemasaran Kumpulan, Open University Malaysia (OUM)

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah mengadakan satu mesyuarat kolaborasi bersama Unit Pemasaran Kumpulan, Open University Malaysia (OUM) secara maya pada 19 Mac 2024. OUM telah diwakili oleh Encik Mohd Yazed Bahaman, Ketua Pemasaran Berkumpulan.

Hasrat utama mesyuarat ini diadakan adalah untuk menjalinkan kerjasama strategik dengan pihak OUM khususnya melibatkan pelajar/mahasiswa di OUM.

Antara lain, IIM juga turut menyatakan hasrat untuk mengadakan program kolaborasi dalam mendukung aspek Environment, Social dan Governance (ESG). OUM amat berbesar hati dengan cadangan kerjasama tersebut dan menyambut baik hasrat IIM untuk menyuntik agenda integriti dan tata kelola dalam kalangan pelajar termasuklah lawatan sambil bekerja dari negara luar.

IIM telah diwakili oleh Encik Fison Hamdi Ahmad, Pengarah Pusat Pembangunan Integriti Insan dan Budaya dan Pegawai kanan PPIIB.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 2
JUMLAH PELAWAT : 177122

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 22 Julai 2024

Skip to content