22 Julai 2024 3:36 am

Latihan “Management Review” bagi Sistem Pengurusan Anti-Rasuah (ABMS) bersama Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA)

Institut Integriti Malaysia (IIM) telah selesai melaksanakan sesi Latihan “Management Review” bagi Sistem Pengurusan Anti-Rasuah (ABMS) bersama Perbadanan Kemajuan Perusahaan Kayu Sarawak (PUSAKA) pada 19 dan 20 Jun 2024. Sesi yang diadakan di Dewan Serbaguna Wisma Sumber Alam ini dihadiri oleh wakil-wakil bahagian bagi PUSAKA.

Latihan ini adalah bertujuan untuk memberi pendedahan kepada peserta berkenaan pelaksanaan kajian semula pengurusan bagi ABMS. Sesi ini juga turut melibatkan proses semakan akhir dokumen ABMS untuk persediaan pensijilan.

Sesi ini telah dikendalikan oleh Cik Nur Atia Shahirah binti Mustapha dan Encik Muhamad Khairul Azmir bin Mohd Paiz, Konsultan Pusat Integriti Sektor Awam IIM.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 2
JUMLAH PELAWAT : 177122

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 22 Julai 2024

Skip to content