20 Julai 2024 7:48 am

Kunjungan hormat dan lawatan kerja ke Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC)

YBhg. Datuk Nor Yahati binti Awang, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif IIM telah mengadakan Kunjungan Hormat dan Lawatan Kerja kepada YBhg.Tan Sri Mohamad Salim Bin Fateh Din, Pengerusi Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC) pada 21 Februari 2024 di Kuala Lumpur.

Kunjungan hormat ini telah melibatkan tiga pihak iaitu IIM, MCMC dan Malaysian Resources Corporation Berhad (MRCB). Selain mengeratkan hubungan kerjasama dan persefahaman antara semua pihak, kunjungan hormat ini juga telah membincangkan aktiviti-aktiviti bersama yang boleh memperkasa agenda integriti dan tatakelola baik di peringkat sektor awam dan swasta.

Hasil perbincangan tersebut juga telah menjurus kepada beberapa inisiatif yang akan dijalankan pada tahun ini, Kunjungan hormat ini juga telah turut dihadiri oleh Jabatan Integriti & Tadbir Urus MCMC, Jabatan Integriti dan Disiplin MRCB dan pegawai-pegawai kanan IIM.

Newsletter

Anda telah berjaya melanggan! Aduh! Kesilapan telah berlaku, sila cuba lagi.
Ikuti sosial media kami

Berita Terkini

  • All Post
  • Berita

Media Sosial

JUMLAH HARI INI : 6
JUMLAH PELAWAT : 176734

Pengiktirafan

Hubungi

Hakcipta © 2024 Institut Integriti Malaysia (IIM). Hakcipta Terpelihara. Paparan terbaik: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer 11 ke atas dengan resolusi 1250 x 768. Tarikh dikemaskini pada : 20 Julai 2024

Skip to content